تنوع غذایی تبریز فرصتی برای جذب گردشگران

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تبریز ضمن اشاره به برخورداری کلانشهر تبریز از تنوع غذایی، این شهر تاریخی را مقصدی ایده‌آل برای گردشگری خوراک دانست و بر لزوم بهره‌برداری از ظرفیت‌های آن تأکید کرد.


سید رامین اسبقی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به تنوع کم‌نظیر غذاهای تبریز اظهار کرد: تبریز با پیشینه فرهنگی و تاریخی خود، ظرفیت‌های ویژه و ناشناخته‌ای در حوزه گردشگری خوراک دارد که می‌توان با بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها این کهن‌شهر تاریخی را به مقصدی ایده‌آل برای علاقه‌مندان به گردشگری خوراک تبدیل کرد.


وی افزود: گردشگری خوراک به‌عنوان مکمل سایر حوزه‌های گردشگری نظیر گردشگری تاریخی، فرهنگی و طبیعت‌گردی عمل می‌کند و فرصت ایجاد بسته‌های متنوع گردشگری را فراهم می‌سازد. ترکیب تجربه غذاهای سنتی با بازدید از جاذبه‌های تاریخی، تجربه‌ای متمایز و به‌یادماندنی برای گردشگران خواهد بود.


وی با بیان این‌که گردشگری خوراک عامل رونق اقتصادی است، افزود: گردشگری خوراک به دلیل ارتباط مستقیم با صنایع غذایی، خدمات رستورانی و تجربه‌های بومی می‌تواند به رشد اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان محلی و معرفی هویت فرهنگی شهر کمک کند.

منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *